Stire Multumiri

CFR Cluj U14 Junior Cup 2017 a fost un real succes. Va mulțumim pentru aprecierile legate de  organizarea a ceea ce noi am dorit să fie cel mai puternic turneu din țară la categoria 2003.

Au fost jocuri frumoase, surprize, rezultate neașteptate și fotbal de calitate timp de trei zile la Baza Unirea și Parcul Babeș. Și pentru asta, ținem să mulțumim tuturor participanților, jucători, antrenori, părinți, bunici etc, care au pus umărul la buna desfășurare a competiției.
Totuși, CFR Cluj U14 Junior Cup 2017 nu ar fi fost posibil fără sprijinul unor parteneri de încredere, care au răspuns cu mare drag solictărilor noastre și au venit să fie alături de viitoarele staruri din Liga 1.
Astfel, dorim să mulțumim celor de la Betfair Romania Development, Fortech, Oscar Downstream, Tetarom, Sendra și Agressione, prieteni vechi ai competiției, care au venit și în acest an lângă noi și ne-au sprijinit pentru ca totul să fie bine.
Ca de obicei, întrecerea nu se putea desfășura fără sprijinul unor parteneri de încredere ca Baza Sportivă Unirea și Parcul Babeș, cele două locații unde s-au desfășurat meciurile, Asociația Județeană de Fotbal Cluj, Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj, Serviciul SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Clubul Iris Prim Ajutor Cluj și Nera Mureșan Security.

A fost o ediție frumoasă și sperăm să ne vedem cu bine și în 2018!

Top